domingo, 23 de agosto de 2015

Ce Ar Trebui Sa Spui DUPA o Prezentare - Continuare - de Matei Toader



Deci, in concluzie, DUPA o prezentare, nu este recomandat sa-ti intrebi prospectul daca este de acord sa faca afacerea sau daca este gata sa semneze contractul pentru ca s-ar putea sa-ti raspunda, pur si simplu, “NU”.

In schimb, poti sa-l intrebi ce i-a placut cel mai mult la aceasta prezentare (asculta cu atentie ce-ti raspunde prospectul tau), dupa care il poti intreba ce poti sa faci tu ca sa-l ajuti sa ia o decizie.

Deasemenea, poti fi mai direct sau mai incisiv, intrebandu-l ce i-a placut mai mult la aceasta prezentare si apoi care este nivelul sau de interes in propunerea ta pe o scala de la 1 la 10.



Daca iti raspunde ca nivelul lui de interes este zero sau 1, este clar ca nu este interesat, in acest caz ii ceri o recomandare, il notezi in documentul tau “Activitatea Zilnica” si peste 1, 3, 6 luni, ii mai ceri cate o recomandare astfel incat lista ta sa fie intotdeauna plina cu prospecti.

Daca iti raspunde ca nivelul lui de interes in propunerea ta este 9 sau 10, este clar ca este foarte interesat si nerabdator sa inceapa sa lucreze direct cu tine, deci, in acest caz, faceti inscrierea lui impreuna (in skype se poate partaja ecranul) si imediat incepi sa aplici 

Sistemul de Duplicare, primul pas fiind “Interviul” (Programezi Interviul la o data si la o ora care sa fie convenabila pentru amandoi, unde poti sa folosesti fraza: 

Cand ai fi dispus sa programam Interviul, joi la ora 7 seara, adica ora 19:00 sau la ora 9 seara, adica la ora 21:00 ?”, 

nu este indicat sa-l intrebi daca este de acord sa faceti interviul, tu trebuie sa actionezi si sa vorbesti cu convingerea ca prospectul tau doreste sa invete si sa aplice Sistemul de Duplicare).

Daca iti raspunde ca nivelul lui este 5 sau 6, adica “nici prea-prea nici foarte-foarte” continui cu ultima intrebare:

O ultima intrebare ar putea fi ce poti face tu ca sa creasca nivelul lui de interes in propunerea ta (Asculta cu mare atentie raspunsul lui, s-ar putea sa primesti niste indicii foarte importante despre cum trebuie sa lucrezi cu prospectul tau in viitor).

Aceasta recomandare despre “Ce Sa Spui DUPA o Prezentare” poate fi adaptata si poate fi spusa dupa orice fel de prezentare, adica poate fi vorba despre o 


prezentare de 1 minut (pentru oamenii foarte, foarte curiosi), 

dupa o prezentare 2 la 1 (sau prezentare 2 contra 1), 

dupa o prezentare de oportunitate fata in fata sau saptamanala, 

dupa o prezentare in cadrul intrunirii judetene (o data la 3 luni), 

sau dupa o prezentare in cadrul Seminarului Anual organizat de Companie.

Chiar se poate adapta si pentru o prezentare de produse.


Lasa-mi un comentariu, parerea ta ma intereseaza cu adevarat.



Daca vrei sa colaborezi cu mine, da clic aici.



Matei Toader


Coltisorul InteleptuluiViitorul depinde de ceea ce faci astazi. - Mahatma Gandhi


Pagini Relationate:







Articole Relationate:








Ce Ar Trebui Sa Spui DUPA o Prezentare - Matei Toader


No hay comentarios:

Publicar un comentario