jueves, 10 de septiembre de 2015

Sistemul de Duplicare - Prezentarea 2 la 1 de Matei Toader - Continuare






Prezentarea 2 la 1 (sau Prezentarea 2 contra 1) este ca o za dintr-un lant, este o legatura foarte puternica intre tine, directii tai si indirectii tai, face conexiunea in profunzimea structurii tale de Marketing in Retea (sau Network Marketing) 

astfel incat structura sau reteaua ta sa nu-ti mai cada niciodata in viata daca te asiguri ca, cel putin toti directii si indirectii tai folosesc acest Sistem de Duplicare si Prezentarea 2 la 1 (sau Prezentarea 2 contra 1).

Prezentarea 2 la 1 (sau Prezentarea 2 contra 1) face legatura intre oameni, intre persoanele din structura ta, intre tine si directii tai si intre directii tai si directii lor.

Deasemenea, utilizand Prezentarea 2 la 1 (sau Prezentarea 2 contra 1) scapi sa fii luat la intrebari si “scurs” de informatii si apoi … abandonat.

Nu stiu daca ti s-a intamplat, dar iti prezint un scenariu probabil, mai bine zis foarte probabil, care apare de foarte multe ori in practica afacerii noastre: tu contactezi o persoana pentru a-i prezenta oportunitatea afacerii, ii faci invitatia 

si persoana respectiva este foarte curioasa, pune intrebari fara sir, fara intrerupere, cu frenezie si tu gandesti ca waw, uite, am gasit o persoana interesata de afacerea pe care o promovez.

O intrebare duce la alta, apoi la alta si asa, pe nesimtite, fara sa-ti dai seama, ai facut o prezentare fara cap si fara coada, harcea-parcea, cum se mai spune si au trecut 20 de minute sau chiar 30 de minute sau uneori o ora sau doua si la sfarsit, prospectul iti spune ceva de genul: 


Daaaa, credeam ca este altceva, nu, nu ma intereseaza”.

Paf!

Ai fost interogat, luat la intrebari cel putin jumatate de ora, uneori o ora sau chiar mai mult si prospectul  … NU INTRA?

Nici macar nu-ti mai dai seama, dupa acest “maraton” al prezentarii sub rafalele intrebarilor prospectului tau “curios” ca el nu vrea sa fie si el luat la intrebari la randul lui, de aceea nu vrea nici in ruptul capului sa auda de o asa afacere.

Pe cand, daca ii spui, dupa invitatie: 


Uite, daca esti interesat am o persoana care m-a invitat pe mine in afacere, este de mai mult timp in aceasta afacere, are mai multa experienta si iti va expune el (ea) despre ce este vorba. Eu sunt mai nou in aceasta afacere.”, 


totul se schimba, ai plasat “greutatea” prezentarii pe umerii sponsorului tau si cel putin, invitatul tau va asculta prezentarea si dupa aceea va pune intrebari.










Daca vrei sa colaborezi cu mine, da clic aici.

Matei Toader

Coltisorul inteleptului: Buturuga Mica Rastoarna Carul Mare - Proverb Popular



Pagini Relationate:

Sistemul de Prospectare






Articole Relationate:

Articolul numarul 1

Articolul numarul 2

Articolul numarul 3

Articolul numarul 4

Articolul numarul 5


Sistemul de Duplicare - Prezentarea 2 la 1 - Matei Toader - Continuare

1 comentario: